دوازدهمین کارگاه تابستانی «تربیت مربی موسیقی کودک با نگرش اُرف-شولوِرک» (تهران – مرداد ۱۴۰۲)
آدمک، دوازدهمین کارگاه تابستانی تربیت مربی موسیقی کودک با نگرش اُرف-شولوِرک را مردادماه امسال به صورت حضوری برگزار خواهد کرد.
این کارگاه که از ۲۵ تا ۲۷ مردادماه ۱۴۰۲ در تهران (خانه هنر خرد) در جریان خواهد بود، شامل ۱۲ ساعت آموزشی است و مدیریت اجرایی آن را فرزان فرنیا و دنا نعمتالهی برعهده دارند.
کلاسها در دو گروه صبح (۹:۰۰ تا ۱۴:۰۰) و بعدازظهر (۱۴:۳۰ تا ۱۹:۳۰) تشکیل میشوند و علاقهمندان میتوانند یکی از دو گروه صبح یا بعدازظهر را انتخاب کنند.
ثبتنام تنها به صورت آنلاین و از طریق وبسایت آدمک انجام میشود.
هزینهی نامنویسی در این کارگاه:
هزینهی نامنویسی ویژهی اعضای انجمن: دو میلیون تومان
هزینهی نامنویسی عموم: دو میلیون و دویست و پنجاه هزار تومان
نامنویسی از ساعت ۱۰ صبح شنبه ۱۴ مردادماه (ویژهی اعضای انجمن) و از یکشنبه ۱۵ مردادماه (برای عموم و اعضای انجمن) به صورت آنلاین و در همین صفحه امکانپذیر خواهد بود.
با توجه به محدود بودن ظرفیت، بدیهی است اولویت با افرادی خواهد بود که زودتر ثبتنام نمایند.
*اعضای انجمن برای استفاده از «تخفیف ویژهی اعضا» ابتدا باید وارد حساب کاربری خود در بخش «ورود به انجمن» شوند و سپس فرم ثبتنام را تکمیل نمایند.
برای عضویت و اطلاع از شرایط و مزایای آن میتوانید به «اینجا» مراجعه کنید.
*در پایان دوره، «گواهی شرکت در کارگاه» به شرکتکنندگان ارائه خواهد شد.
این گواهی به صورت دیجیتال تا یک ماه پس از اتمام کارگاه صادر و از طریق ایمیل برای شرکتکنندگان ارسال میگردد.
نشانی مکان برگزاری: تهران، ولنجک، بلوار دانشجو، خانه هنر خرد.
سرفصلهای کارگاه به تدریس مربیهای آدمک و مهمان
بازی خیال، خیال بازی
الکا هدایت
برآنم که این پرده خالی کنم
درین پرده جادو خیالی کنم
خیال را می توان به پلی تشبیه کرد که دنیای هنرمندان را به کودکان پیوند میدهد. در روزگاران قدیم نمایش عروسکیِ سایه را خیال بازی یا بازی خیال مینامیدند. در این کارگاه قصد داریم تا از دریچهی سایهها و نورها، .خیال بازی کنیم و در بسترِ خیال آفرینش هنر را تجربه کنیم
در دستگاه اُرف
فرزان فرنیا
سازهای تیغهای بخشی از هویت کلاسهای اُرف را شکل میدهند، اما کاربرد آنهاست که رهیافت شولوِرک را برجسته میکند. از سوی دیگر نقش هویت فرهنگی از مهمترین نکات نهفته در این رهیافت است. در این کارگاه برخی ظرفیتهای موسیقی محلی و دستگاهی ایران را میشناسیم و در کلاسهای موسیقی کودک بهکار میگیریم.
دایره به راست میگَرده
نسترن کیمیاوی
در نگرش اُرف-شولوِرک حرکت و رقص یکی از عناصر اصلی و جدانشدنی از موسیقی است که استفاده از آنها در کلاس، به درک بهتر ریتم، شناخت فرمهای مختلف موسیقی، تقویت مهارت شنیداری، پرورش مهارتهای کارِ گروهی و غیره کمک می کند.
در این کلاس نمونههای سادهای از بازیهای حرکتی در فرمهای مختلف را تجربه میکنیم و با اصول ابتدایی طراحی بازیهای حرکتی برای کودکان آشنا میشویم.
شترگاوپلنگ
شهرزاد بهشتیان
در نگرش اُرف-شولوِرک و آموزش موسیقی بنیانی، بر «خلق» توسط نوآموز از همان ابتدای آموزش و با محدودترین و ابتداییترین ابزار و مهارتهای موسیقایی و حرکتی، توجه و تأکید شده است. اما آفرینش و خلق، نیاز به بستری مناسب و امن دارد تا اثر خلقشده با حفظ تازگی و یگانگی، آلوده به هرجومرج نگردد. در این جلسه فراهم آوردن این بستر مناسب و فعالیت در آن را با مثالهایی کارآمد تجربه خواهیم کرد.
بازیهای موسیقایی با نوزاد و نوپا
ارغوان ملکمحمدی
نوزاد از زمانی که به دنیا میآید آغاز به کشف دنیای پیرامونش میکند و تا سه سالگی بیشترین رشد مغزی را دارد. در این بازه، مغز او پیوسته در حال کار و جذب اتفاقهای اطرافش است تا او را برای سفر پیشرو یعنی زندگی آماده کند. دراین کارگاه فعالیتها و بازیهای موسیقایی مختلفی را تجربه خواهیم کرد و در رابطه با اهداف آنها گفتوگو میکنیم.
موضوعات ساده، بازیهای پیچیده
غزال بغدادی
انتخاب موضوعات ملموسی چون طبیعت، رنگها و غیره روند آموزش مفاهیم بنیادین موسیقی را برای بچهها لذتبخش و منسجم میکند. موضوعی ساده را انتخاب میکنیم تا دستمایهی ساخت بازیهای کلامی، حرکتی، آوازی و گروهنوازی قرار گیرد وآن را در محیطی خلاق بسط و گسترش میدهیم.
سرفصلهای کارگاه به تدریس دانش آموختگان دورهی بلندمدت مربیگری آدمک
اینجا شهر لکههاست
سارا اقبالپور
جشن تیرگان
پریسا نصری
شما به تماشای زورخانهای نشستهاید که پهلوانانش فوت و فن کاراته میدانند! در این رزمگاه، اَپوشها و تَهَشتَرها درک و اجرای ریتم کودکان را تقویت میکنند. به مناسبت جشن آئینی تیرگان به تماشای میدان زورآزمایی میانِ دو نیروی خیر و شر مینشینیم.
قوری قوری جون
عمید عسکری
هر چیزی یه آدابی داره. رفتن به کنسرت هم همینطور! پاشید بریم کنسرت حیوانات جنگل و ببینیم چی شده که قورباغه زده زیر آواااز…
بارون، ببار!
نوگل نظر
ما، درست مثل مردمانِ قبیلهای در میانهی جنگل، میخواهیم با کمک هم با ساز و رقص و آوازمان از آسمان بخواهیم تا باران ببارد.
تق تق صدای کی میاد؟
فرناز نوباوه
در این کارگاه در سفر به جنگلی شگفتانگیز، پرندهها و درختها به کمک ما میآیند تا اولین تجربهی فلوتنوازی کودکان را با قصه و حرکت پیوند بزنیم.
ماهیهای رنگارنگ
الیکا ملک
راههای تماس برای اطلاعات بیشتر
تلفن تماس:
۰۲۱-۷۷۶۴۸۵۷۶
۰۹۲۱۳۹۰۲۰۳۰
ساعات پاسخگویی: شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۰ تا ۱۷
info@adamakmusic.com