یازدهمین کارگاه تابستانی «تربیت مربی موسیقی کودک با نگرش اُرف-شول‌وِرک» (تهران – شهریور ۱۴۰۱)

آدمک، یازدهمین کارگاه تابستانی تربیت مربی موسیقی کودک با نگرش اُرف‌-شول‌وِرک را شهریورماه امسال به صورت حضوری برگزار خواهد کرد.

این کارگاه که از ۹ تا ۱۱ شهریورماه ۱۴۰۱ در تهران (خانه هنر خرد) در جریان خواهد بود، شامل ۱۲ ساعت آموزشی است و مدیریت اجرایی آن را فرزان فرنیا، دنا نعمت‌الهی و نسترن کیمیاوی برعهده دارند.

کلاس‌ها در دو گروه صبح (۹ تا ۱۴) و بعدازظهر (۱۴:۳۰ تا ۱۹:۳۰) تشکیل می‌شوند و علاقه‌مندان می‌توانند یکی از دو گروه صبح یا بعدازظهر را انتخاب کنند.

ثبت‌نام تنها به صورت آنلاین و از طریق وب‌سایت آدمک انجام می‌شود.

هزینه‌ی نام‌نویسی این کارگاه:

هزینه‌ی نام‌نویسی عموم: یک میلیون و ششصد هزار تومان

هزینه‌ی‭ ‬نام‌نویسی ‬اعضای‭ ‬‬‬انجمن: یک میلیون و چهارصد و پنجاه هزار تومان

نام‌نویسی از ساعت ۱۰ صبح سه‌شنبه ۱ شهریورماه (ویژه‌ی اعضای انجمن) و از چهارشنبه ۲ شهریورماه (برای عموم و اعضای انجمن) به صورت آنلاین و درهمین صفحه امکان‌پذیر خواهد بود.

با توجه به محدود بودن ظرفیت، بدیهی است اولویت با افرادی خواهد بود که زودتر ثبت‌نام نمایند.

اعضای وابسته‌ی انجمن با وارد کردن کد ملی خود در قسمت کد ملی، از تخفیف کارگاه بهره‌مند خواهند شد*.

برای عضویت و اطلاع از شرایط و مزایای آن می‌توانید به «اینجا» مراجعه کنید.

*در‭ ‬پایان‭ ‬دوره،‭ ‬گواهی‭ ‬شرکت‭ ‬در‭ ‬این‭ ‬کارگاه‭ ‬به‭ ‬شرکت‌کنندگان‭ ‬ارائه‭ ‬خواهد‭ ‬شد‭.‬

نشانی مکان برگزاری: تهران، ولنجک، بلوار دانشجو، بالاتر از میدان حسام‌الحکما (یاسمن)، گلستان دوم، بوستان سوم، پایین‌تر از گلستان یکم، پله‌های جنب پارک، در دوم، خانه هنر خرد.


سرفصل‌های کارگاه به تدریس مربی‌های آدمک و مهمان

یه مرغ دارم …
آرزو ابویی

بازى براى كودك زير چهارسال ابزارى مهم‌ است برای برقراری ارتباط. شناخت و استفاده درست از بازی‌ها برای مربی این گروه سنی از واجبات است. در اين كلاس با چند نمونه از اين بازى‌ها و شيوه‌ی بسط‌‌‌شان آشنا مى‌شويم و آن‌ها را تحليل و بررسى مى‌كنيم.

خونه‌ همسایه چه خبره؟
مستانه حکیمی

ترانه‌های قومی، بازی‌های خیابانی و آیین‌های هر منطقه و کشوری د‌ست‌مایه‌ی خوبی است برای  خلق بازی‌های موسیقایی.  در میان کشورهای مختلف دنیا، فرهنگ کشورهای همسایه‌مان به واسطه‌ی تنوع قومیتی و نزدیکیِ فرهنگی به اقوام ایرانی برای ما دلنشین‌تر هستند و ایده‌های تازه‌ای برای آموزش پیش‌رویمان می‌گذارند. در این جلسه به خانه‌ی همسایه‌ها سرک می‌کشیم و ترانه‌هایشان را برای بچه‌های ایران سوغاتی می‌آوریم.

کارگاه تجربه ی کانُن
سیاوش لطفی

در این کارگاه از تکنیک‌های خواندن آواز جمعی، درک عمیق‌تر از مفهوم «بافت» در موسیقی و روش‌های «گوش کردن» هنگام اجرا صحبت خواهیم کرد و می‌کوشیم همه‌ی این‌ها را از طریق خواندن قطعاتی در یک فرمِ چندصداییِ پرکاربرد در تاریخ موسیقی .به نام «کانن» تجربه کنیم

بدن، اجرا، حرکت
محسن مصلحی‌زاده

در این کارگاه با ایده‌‌هایی ساده به ساخت فرم‌های حرکتی و  طراحی حرکت (کوریوگرافی) می‌پردازیم و می‌ببینیم که چگونه می‌توانیم از دل همین تجربه‌های ساده، با کودکان کلاس‌مان یک اجرای حرکتی بسازیم.

موسیقی و بیانگری
ارغوان ملک‌محمدی

انسان موجودی است که صداها برایش معنایی بیش از ادراک حسی دارد و می‌تواند به آن‌ها معنا بدهد. موسیقی هنری انتزاعی ا‌ست و درک و دریافت آن نیازمند ذهنی‌ که بتواند ارتباط میان پدیده‌‌های مختلف را دریابد و در ادامه بیانی برای بازگو کردن آن بیابد. در این کارگاه با استفاده از مفاهیم مشترک در هنر هم‌چون فرم و رنگ به خلق فضایی چند وجهی در آموزش موسیقی می‌پردازیم.

از مضراب تا ساز
دنا نعمت‌الهی

در این کارگاه با بازی‌هایی آشنا می‌شویم  که برای شروع کلاس ساز کارآمدند. شروعی که خلاقانه و مطابق با

توانایی‌های کودکان است و یادگیری سازهای ارف را برای بچه‌ها جذاب‌تر و آسان‌تر خواهد کرد.


سرفصل‌های کارگاه به تدریس دانش آموختگان دوره‌ی یکساله‌ی مربیگری آدمک

آرزوت رو پیدا کن!
بهار ایقانی

با هم همسفر می‌شویم و به شهری می‌رویم که مردمش مدت‌هاست آرزوهاشان را گم کرده‌اند. خوب گوش می‌کنیم و صدایمان را می‌جوییم و در میان صداهای جدید، آرزوهایمان را کشف می‌کنیم.
چه اتفاقی برای مردم این شهر افتاده است؟

سنگ‌های کلکچال
صبا جواهریان

دریافت و درک ضربان موسیقی از طریق بدن می‌تواند یکی از ناب‌ترین تجربه‌های موسیقایی انسان باشد.
در این بازی سعی می‌کنیم ابتدا با واسطه و توسط ابزار، ضربان را پیدا و در ادامه‌ی راه آن را در بدن‌مان جاری کنیم و بدین‌گونه مسیر بداهه‌پردازی را هموارتر می‌کنیم.

زنگوله‌ی پنهان
زهره حضرتی

در این کارگاه با تمرین‌های ساده‌ی ریتمی و حرکتی می‌آموزیم چگونه می‌توان نگرش ارف- شول‌ورک را با گوشه‌های ریتمی موسیقی دستگاهی ایران تطبیق داد و از آن‌ها در خلق بازی‌های موسیقایی استفاده کرد.

حلزون جادویی
باران صفری

در این کارگاه سری به دنیای شگفت‌انگیز حلزون‌ها می‌زنیم، با حلزون‌ها همراه می‌شویم و جز به جزشان  را بررسی‌ می‌کنیم. کنارشان گاه به آرامی و گاهی تند تند می‌خزیم و همراه‌شان آواز می‌خوانیم.

فلفلی و قلقلی دنبال کی می‌گردن؟
پگاه عینک‌چی

فلفلی و قلقلی کمک می‌خواهند، چرا که چیزهایی را گم کرده‌اند. ما می‌خواهیم با آواز خواندن کمک‌شان کنیم، اگر شما هم با ما باشید می‌توانیم آوازها را چند صدایی بخوانیم. شاید بتوانیم به آنها کمک کنیم و در پایان با رقص و بدن‌کوب جشنی بر پا نماییم.

این‌ همه غول
بهار فخاریان

غول‌ها هم برای خودشان عالمی دارند، اسمی و رسمی، خانواده‌ای…بچه‌ غول‌های ما که دُم‌شان باریکه، تو یه شبی که تاریکه، سر می‌زنن به همه‌جای خونه‌ای که کوچیکه و با دل‌هایی که به هم نزدیکه، خودشون رو می‌سپرن به لالاییِ مامان‌غوله که رو لبش ماتیکه…به خواب میرن با این امید که صبح شاد و روشن نزدیکه.

 


 

راه‌های تماس برای اطلاعات بیشتر

تلفن تماس:

۰۲۱-۷۷۶۴۸۵۷۶

۰۹۲۱۳۹۰۲۰۳۰

ساعات پاسخ‌گویی: شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۰ تا ۱۷

info@adamakmusic.com